BEGELEIDING

Agency Nr.1 begeleidt en ontzorgt sporttalent op een persoonlijke en betrokken manier.

Op het gebied van fysiekementale begeleiding en juridische dienstverlening werken wij samen met kundige
en betrokken vakmensen met jarenlange ervaring in de wereld van professionele sport.

Fysieke begeleiding

Als topsporter belast je het lichaam maximaal. Goede fysieke begeleiding is daarom essentieel. Agency Nr.1 werkt samen met de fysiotherapeuten van Veel Beter Fysiotherapie. Zij behandelen al meer dan vijftien jaar verschillende binnen- en buitenlandse topatleten.

En samen met jou werken ze aan jouw blessure en corrigeren en trainen alles dat van invloed is op die blessure. Ze verbeteren jouw specifieke sportfitness en zorgen ervoor dat jij het maximale uit jezelf haalt. Alles in samenwerking met een team van topsportspecialisten.

Mentale begeleiding

Topsport is onrustig en het is belangrijk daarbuiten rust te vinden en houden. Om structureel op hoog niveau te kunnen spelen, is een goede mentale conditie nodig. Wij werken samen met de Talentenacademie. De academie coacht, traint en adviseert topsporters op verschillende manieren en ondersteunt en begeleidt ze bij het ontwikkelproces van hun carriere.

Juridische dienstverlening

Als topsporter is het zaak dat alle randvoorwaarden goed zijn geregeld. Het laatste waarop je zit te wachten, zijn problemen met jouw overeenkomst. Daarom werkt Agency Nr 1 met Vissers Advocatuur B.V. op het gebied van de juridische ondersteuning van haar sporters. Vissers Advocatuur is gespecialiseerd in het (internationale) sportrecht en meerdere keren gekozen tot “Sports Law Firm of the Year”.  Zij zorgen er voor dat jouw belangen tot in detail worden beschermd.